La Policia Local celebra el seu patró

La Policia Local de Lliçà d’Amunt va celebrar el dissabte 29 d’octubre la diada del seu Patró. L’acte va tenir la presència del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba.

L’acte va congregar a la plantilla del cos policial del municipi, amb els seus familiars, al cos de Voluntaris de Protecció Civil i a les autoritats locals, que un anys més, van celebrar el patró de la Policia, Sant Miquel.

El cap de la Policia Local, Daniel Soriano, va ser l’encarregat d’obrir l’acte agraint la presència de les persones assistents. En el seu discurs va felicitar als agents del cos pels bons resultats obtinguts l’any 2010, especialment en quan a la notable reducció de l’accidentalitat i la disminució dels il·lícits penals i va encoratjar-los a potenciar l’esperit de servei per tal de fer front a l’època de racionalització de recursos en la que restem immersos amb l’objectiu d’aconseguir noves fites en el futur.

Després de les paraules del cap de la Policia Local va ser el torn del delegat del Govern de Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba. Va iniciar el seu discurs parlant de la importància de la seguretat com la base per a la llibertat, premissa necessària en qualsevol estat democràtic. Va elogiar la vocació que requereix la professió policial i va enllaçar el seu discurs amb el marc actual de crisi que dificulta la distribució dels recursos i el manteniment dels serveis. En l’actualitat, segons paraules del delegat, “es necessita molta mà esquerra per atendre els conflictes de la població i es requereix l’acció coordinada de policia, serveis socials, ajuntament i Generalitat”. En aquest sentit va parlar de dues normatives que han de facilitar aquesta coordinació: el nou Sistema de Policia de Catalunya, i la Llei d’ús de l’espai públic. Salvador Jorba va finalitzar el seu discurs felicitant a la plantilla per la bona feina feta.

Deixa un comentari